Το όνομα ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ θέλει να τονίσει τις επιλογές που έχει ο σπουδαστής του ωδείου, να διαλέξει μέσα από την μουσική του παλέτα ένα από τα είδη της Μουσικής που διδάσκονται στο ωδείο. Έτσι ένα puzzle από εξειδικευμένους μουσικούς και παιδαγωγούς δίνει την δυνατότητα στον σπουδαστή να ασχοληθεί με την σπουδή της Μουσικής που προτιμά. Κλασική, jazz, pop, rock, latin, έντεχνη ελληνική, παραδοσιακή και λαϊκή μουσική, είναι μερικά από τα κομμάτια αυτού του puzzle.

 

Το όνομα ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ κλείνει επίσης μέσα του και έναν άλλο χαρακτήρα του ωδείου. Την διάθεση να συμπεριλάβει όλες τις βασικές τέχνες στους κόλπους του, συνδυάζοντάς τες πάντα με την Μουσική. Το θέατρο, ο χορός, η ζωγραφική και  η εικόνα, είναι στοιχεία αλληλένδετα με την πορεία του Ωδείου ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ.

 

Το ωδείο ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ έχει ήδη ολοκληρώσει την 1η δεκαετία λειτουργίας του. Η πορεία στην νέα αυτή δεκαετία λειτουργίας του, συμβαδίζει με την επιτυχία και την καταξίωση των αποφοίτων σπουδαστών του ωδείου που έχουν ακολουθήσει πλέον το μουσικό επάγγελμα.  Το αμείωτο κέφι για δουλειά των ανθρώπων που αποτελούν το ωδείο μαζί με την γνώση και την εμπειρία τους, προσφέρει στους  σπουδαστές το ιδανικό περιβάλλον μουσικής αναζήτησης & εκπαίδευσης.

 

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας γύρω από τις δικές σας μουσικές αναζητήσεις!

 

Facebook